Υπηρεσίες

Δυνατότητες

Βοηθάμε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει και να χτίσετε ένα ισχυρό brand με σοβαρή παρουσία στον χώρο.

Design

Σχεδιασμός/κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες που δεν είναι καλά σχεδιασμένες τείνουν να μην αποδίδουν καλά, μέσα από έρευνα και αφού κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρίας σας, προχωράμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της.

 

MARKETING

Διαφήμιση Google Adwords

Πιστοποιημένοι από την Google, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε το online προφίλ και να εκτοξεύσετε τα έσοδα της επιχείρησής σας. Εμπιστευτείτε μας!

Strategy

Εταιρική ταυτότητα, σχεδιασμό λογότυπων

Tο λογότυπο είναι η ταυτότητα της εταιρείας σας. Μελετάμε τον ανταγωνισμό και συνδυάζουμε μια συντονισμένη στρατηγική με ένα δυνατό branding. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του λογότυπου της επιχείρησής σας!

Telephony

Υπηρεσίες τηλεφωνίας VoIP

Σε συνεργασία με τη Modulus.gr προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας VoIP για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

AFTERSALE

Θα είμαστε δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια υλοποίησης της ιδέας σας προσφέροντας υπηρεσίες και μετά το τέλος της συνεργασίας μας.

Τεχνική Υποστήριξη – Συντήρηση Ιστοσελίδων.

Η κατασκευή ιστοσελίδων σίγουρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαδικτυακές υπηρεσίες. Ωστόσο, μια επιτυχημένη ιστοσελίδα απαιτεί τακτική διαχείριση, αναβάθμιση και συντήρηση προκειμένου να βελτιώνεται συνεχώς, να παραμένει ενημερωμένη στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και φυσικά να προσελκύει νέους πελάτες!

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαδικτύου (web consulting).

Εκτός από τη κατασκευή eshop και το σχεδιασμό ιστοσελίδων, σας προσφέρουμε συμβουλές για τις τράπεζες και τους τρόπους πληρωμής, τις εταιρίες μεταφορικών και όλους τους διαθέσιμους τρόπους προώθησης της επιχείρησης σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Αναζητάτε
αξιόπιστο συνεργάτη;

Yλοποιήστε την ιδέα σας σήμερα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Με όπλα μας τις γνώσεις μας και το πάθος μας για την τεχνολογία, αναμφισβήτητα είμαστε η σωστή επιλογή!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία.
error: Alert: Content is protected !!