Αναβαθμίστε ψηφιακά την επιχείρηση σας σήμερα. Κατασκευή Eshop με επιδότηση 100% μέσω ΕΣΠΑ.

Τι γνωρίζουμε ως τώρα για την επιδότηση.

To «e-λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ.

Ο προϋπολογισμός της Δράσης είναι 80.000.000 ευρώ.

Δικαιούχοι: Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά. Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

  • Υφιστάμενες, οι οποίες έχουν συσταθεί έως και 30/09/2019
  • Νεοσύστατες, οι οποίες έχουν συσταθεί από 01/10/2019 και μετά, μέχρι 07/11/2020.

Η Δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην Πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 30 ημέρες.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Στείλτε μας σήμερα, μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.

Yλοποιήστε την ιδέα σας σήμερα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Με όπλα μας τις γνώσεις μας και το πάθος μας για την τεχνολογία, αναμφισβήτητα είμαστε η σωστή επιλογή!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία.
error: Alert: Content is protected !!